Loading Events

ConnectTheDots – No cash future?

4 mai 2020, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectTheDots este formatul în care aducem împreună perspective diferite, pentru a înțelege mai bine întregul.

Ce schimbări au avut deja loc în sectorul plăților? Cum va arăta viitorul plăților? Se accelerează procesul prin care ne îndreptăm spre un viitor fără cash? La evenimentul de luni, 4 mai, i-am invitat alături de noi pe Adrian Cighi, Co-fondator Pago și Antonio Eram, Founder & CEO Netopia și mobilPay Wallet.

Adrian Cighi este co-fondator Pago, aplicația de plăți folosită lunar de peste 220 de mii de utilizatori pentru plăți de facturi de la peste 300 de furnizori din toată țara, reîncărcări de credit pe mobil, asigurări, taxe, impozite și donații.

Antonio Eram este Fondator și CEO Netopia și mobilPay Wallet și ne va povesti din experiența ultimelor luni cum evoluează piața plăților online.

Vă așteptăm alături de gazda conversației, Daniel Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest să descoperim încotro se îndreaptă viitorul cash-ului.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.