Loading Events

ConnectTheDots – Buy Local

27 mai 2020, 17:00 – 17:45

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectTheDots este formatul în care aducem împreună perspective diferite, pentru a înțelege mai bine întregul.

La ediția de miercuri, 27 mai, i-am invitat alături de noi pe Adrian Cocan (Lăptăria cu Caimac), Oana Stan (Techir) și Radu Savopol (5 to go) pentru a discuta despre realitatea producătorilor și comercianților români, soluțiile pe care le-au găsit și colaborările pe care le dezvoltă.

Adrian Cocan – General Manager Lăptăria cu caimac

Adrian Cocan a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) și și-a început cariera în publicitate cu un internship la Saatchi&Saatchi. După 15 de ani de marketing în cadrul unor companii precum FCB sau BGS, Adrian a pus bazele unui business de lactate de pe piața din România, alături de soția sa, Mădălina. Brandul ‘Lăptăria cu caimac’ s-a lansat acum aproape 2 ani, în 2018, cu produse de specialitate, naturale, integrale și 100% românești.

Oana Stan – Co-Fondator Techir

Oana și-a transformat lucrarea de licență într-un business real în 2014. Atunci a lansat pe piață Techir, primul și singurul brand autohton de produse cosmetice și terapeutice care valorifică apa și nămolul sapropelic din lacul Techirghiol. Oana manageriază de 5 ani afacerea ce produce și comercializează online și offline un portofoliu variat de creme antireumatice, creme cosmetice, săpunuri naturale și uleiuri de masaj.

Radu Savopol – Founder 5 to go

Radu Savopol este un antreprenor român cu experiență de peste 20 de ani în domeniul HoReCa, reușind să transpună cu succes concepte similare în diverse regiuni geografice ale țării, ultimul proiect și cel mai important din cariera de antreprenor fiind lanțul de cafenele 5togo, conceput din dorința de a oferi o cafea bună la prețul corect, de a oferi o experiență zilnică consumatorului de cafea to go ce trece pragul unei cafenele 5togo; reușind să uniformizeze atât serviciile cât și calitatea cafelei în toate cele peste 150 de locații. Totodată, Radu a creat și designul interior al locațiilor, fiind designer de interor și punând mare accent pe ambianța locațiilor pentru a fi primitoare atât pentru liceeni și studenți, cât și pentru corporatiști. Recent, 5 to go a fost nominalizat în TOP 3 pentru cel mai bun lanț de cafenele din Europa Centrală și de Est în cadrul celui mai mare simpozion de HoReCa din EUROPA!

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.