Loading Events

ConnectSocial cu Diana Grigore

5 mai 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#CONNECTSOCIAL
Bere, căței, pisici, jocuri, muzică. Interviuri cu oameni care ne fac zilele mai bune.
Orice în afară de griji.

La ediția din 5 mai o avem invitată pe Diana Grigore, Creative Designer.

Imaginați-vă o fetiță de 3 ani care nu a văzut niciodată până atunci o vulpe însă a desenat-o perfect după imaginea pe care educatoarea ei a desenat-o pe tablă, la grădiniță. Aceeași fetiță la 7 ani va desena până la obsesie haine și pantofi, mereu fără oprire cu entuziasm și bucurie nelăsând spațiu altor creații. Acesta era modul ei de a spune sunt aici să vă arăt că lumea este frumoasă, că se poate trăi în artă și prin artă. Fetița devine adolescentă și alături de rezultate bune la toate materiile descoperă baschetul care alături de desen îi bucură clipele pentru tot restul vieții. Nu studiază designul în liceu, nu face ani grei de pregătire, însă visează să urmeze Facultatea de Arte Plastice și prin perseverență este admisă la examen deși concurența era acerbă. 

Cum a reușit ea să își urmeze visul vă va spune personal, va dezvălui secretele și ce a motivat-o să vină acum în fața voastră.

Vă așteptăm alături de gazda conversației, Alina Anghel, să explorăm lumea modei și a creației prin ochii Dianei.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.