Loading Events

ConnectSocial cu Lucian Dobra

2 iunie 2020, 17:00 – 17:45

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#CONNECTSOCIAL
Bere, căței, pisici, jocuri, muzică. Interviuri cu oameni care ne fac zilele mai bune.
Orice în afară de griji.

La ediția din 2 iunie îl avem invitat pe Lucian Dobra, Junior Brand Manager. 

Lucian și-a început aventura în industria ospitalității în 2007 ca barman în Mediaș și a continuat în Cluj Napoca.

În 2013 și-a început cariera în management ca Bar Manager la TIFF si Casa TIFF, iar în 2014 a devenit Brand Amasador Monin.

Lucian a continuat călătoria ca Brand Ambasador Jameson și Bar Manager în cadrul festivalului Electric Castel.

Din 2019, îl găsim pe Lucian în rolul de Junior Brand Manager în cadrul companiei Pernod Ricard, unde lucrează pe partea de educare pe toate brandurile din protofoliul companiei.

Lucian este absolvent al Irish Distellers Academy și Scotch Whisky Academy, unde și-a perfecționat cunoștiințele în materie de whisky.

Vă așteptăm alături de gazda conversației, Alina Anghel, unde vom povesti cu Lucian despre Blended or Single Malt Scotch Whiskey, la un pahar, totul fără griji.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.