Loading Events

ConnectSocial cu Alex Grecu

12 mai 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#CONNECTSOCIAL
Bere, căței, pisici, jocuri, muzică. Interviuri cu oameni care ne fac zilele mai bune.
Orice în afară de griji.

La ediția din 12 mai îl avem invitat pe Alex Grecu, antreprenor, radio host & MC

Alex își desfășoară activitatea în zona antreprenorială de peste 11 ani, oferind servicii de consultanță în domeniul asigurărilor.

În plus, îl puteți asculta la Radio Europa Fm (în fiecare weekend), îl puteți vedea prezentând un eveniment sau chiar să îl auziți făcând un voice over. Iar pentru a reuși să întreprindă toate activitățile și pentru a-și antrena ambiția și determinarea, Alex își alimentează energia prin sport.

“Sportul a jucat un rol important în dezvoltarea mea ca prezentator, din socializarea de la antrenamente s-au legat câteva oportunități foarte importante pentru mine. Eu încurajez zilnic un stil de viață activ și prin intermediul hashtag-ului meu: #poftădesport”.

Vă așteptăm alături de gazda conversației, Alina Anghel, să aflăm importanța sportului pe plan profesional direct de la Alex Grecu.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.