Loading Events

ConnectOpportunities – Women Entrepreneurship

12 mai 2020, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectOpportunities este locul în care explorăm diferitele ocazii de creștere și dezvoltare a business-urilor și aducem mai aproape de antreprenori și profesioniști oportunități curente.

Alături de Irina, Oana și Roxana discutăm despre realitatea antreprenoriatului în rândul femeilor, provocări, dar și oportunități. De asemenea, vom afla detalii și despre EWA – Empowering Women in Agrifood, programul lansat de EIT Food cu sprijinul Impact Hub Bucharest.

Irina Simulescu – Program Manager Impact Hub Bucharest

Experienta Irinei se concentreaza in jurul organizarii de evenimente si proiecte. Din 2015 face parte din echipa Impact Hub Bucharest si in acest moment este Program Manager pentru cateva proiecte pentru antreprenori, creand experiente de invatare si contexte in care acestia sa se dezvolte si sa isi creasca ideea de business.

Oana Coșman – redactor start-up.ro

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător avid și cu o pasiune pentru cybersecurity și fonduri de investiții, Oana urmărește îndeaproape antreprenorii din întreaga lume și descoperă poveștile lor.

Roxana Bitoleanu, co-fondator Taraba Virtuală

De trei ani, Taraba Virtuală conectează producătorii locali români direct cu oamenii printr-o platformă ce este mai mult decât un simplu marketplace. În 2019, a câștigat Innovation Prizes – locul I, oferit de EIT Food.

De la 10:30 te așteptăm alături de gazda conversației, Daniel Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.