Loading Events

Ask Me Anything – Webinar Startarium: Parenting și antreprenoriat. Insights: Mom O’clock

4 iunie 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Startarium

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Pe 4 iunie ne întâlnim cu Andra Sima și Oana Boia, co-fondatoare Mom O’clock, prima cafenea dedicată mamelor, alături de care vom poveste despre particularitățile unui business dedicat mamelor, cum se îmbină parentingul cu antreprenoriatul și cum s-au adaptat noului context.

► CE SUBIECTE VOM ABORDA

• cum s-a adaptat Mom O’clock la contextul actual;
• modele de business care implică parentingul;
• ce oportunități de business există pentru mame;
• maternitatea – ce direcții noi aduce în viață și în business.

► DESPRE ANDRA SIMA ȘI OANA BOIA

2 foste corporatiste dedicate care s-au săturat de prea multă independență și viață de huzur și, considerându-se pregătite sau nu, și-au luat job de mamă. Pentru fiecare dintre ele, experiența primului copil a fost diferită, însă a reprezentat o provocare destul de mare, cu suișuri și coborâșuri, cu zâmbete și lacrimi, dar mai ales a pornit în noi dorința de a face o schimbare, atât în viața noastră cât și în viețile altor mame. Așa a apărut Mom O’clock, prima cafenea dedicată mamelor, cu spații baby-friendly, cameră de joacă supravegheată și zone special create pentru nevoile copiilor lor.

La începutul anului 2019 reușeau să se finanțeze prin crowdfunding și să lanseze cafeneaua Mom O’clock.

► CUM TE ÎNSCRII

• Poți participa doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-webinar-4iun;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.