Loading Events

Conversații între antreprenori | Questo + EpicVisits&Ferestroika

25 iunie 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Startarium

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Joia aceasta discutăm cu doi fondatori de startup-uri din industria de travel & turism – cu afaceri în etape diferite, dar cu o istorie comună de peer mentoring și suport reciproc.

► CE SUBIECTE VOM ATINGE
• Care sunt provocările pe care le întâlnesc startupurile de travel
• Cum apar ideile și care e fost parcursul de la idee la afacere
• Cum validezi, cum pivotezi

► CUM TE ÎNSCRII
• Poți participa doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/epicvisits-questo-zoom
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

► DESPRE SPEAKERS

Raluca Jianu este co-fondator al Ferestroika, primul muzeu imersiv al vieții de familie în comunism din România, aflat în top 10 muzee din București. Are o experiență de peste 10 ani în comunicare și marketing. În 2020 a pus bazele Epic Visits, alături de Bogdan Jianu și Mihai Bârsan.

Claudiu Petria este co-fondator Questo – jocul mobil premiat pentru explorare urbană premiat de ONU prezent în 60 de orașe din lume. Questo permite jucătorilor să exploreze orașe rezolvând indicii pentru a descoperi noi locuri și povești despre ele. Fiecare traseu (quest) pe care îl explorează se bazează pe o temă specifică, care poate fi inspirată de un film, o carte, un eveniment istoric sau o legendă. În Londra, de exemplu, utilizatorii pot explora orașul jucând rolul lui Sherlock Holmes sau Isaac Newton, în timp ce la Paris pot juca drept Hemingway sau Picasso.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.