Loading Events

ConnectLearning – Webinar Startarium: Cum atragi, testezi și păstrezi talentul pe noua piață

14 mai 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Startarium

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectLearning are în spate seria de webinarii educaționale Startarium, despre cum să lansezi sau să crești o afacere de succes.

Pe 14 mai ne întâlnim cu Mihai Cepoi, CEO și Cofondator Jobful și Ilinca Drăgănescu, CMO Jobful pentru a înțelege cum arată piața acum, la ce să fii atent când recrutezi, cum să atragi engagement și cum să pre-testezi, precum și să afli insight-uri despre organizare internă, workflow și cultură de la Jobful, prima platformă de recrutare prin gamification din România.

Lansată în mai 2018, platforma este dedicată atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte cariera, cât și companiilor care vor să eficientizeze procesul de recrutare printr-o primă testare a candidaților, dar și a interesului acestora.

► CUM TE ÎNSCRII
• Rezervarea este obligatorie, dar complet gratuită;
• Poți participa la webinar doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-webinar-14mai;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.