Loading Events

Peer mentoring session | Antreprenoriat cu POM, din Cluj

11 iunie 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Startarium

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Pe 11 iunie ne întâlnim cu Alexandra Urcan și Oana Man-Kesselheim, fondatoarele POM – Port Originea cu Mine. POM este un produs de îmbrăcăminte sănătos și creativ exprimat. Este gândit pentru binele omului și cu respect față de cei ce-l produc și cei ce-l poartă – un brand gândit să creeze un impact pozitiv în societate și să vorbească mai mult despre sănătatea hainelor organice și să tragă un semnal de alarmă împotriva efectelor nocive pe care le are industria fast fashion asupra planetei.

POM – Port originea cu Mine este una dintre afacerile lansate prin crowdfunding și finanțate cu succes la Startarium Crowdfunding Makeathon din 2019. Ideea a reușit să mobilizeze o comunitate în jurul ei, care i-a devenit ambasador și împărtășește constant valorile și experiența produsului.

► CE POȚI ÎNVĂȚA?
Ce presupune industria textilă sustenabilă și particularitățile ei

► CE SUBIECTE VOM ABORDA?
• Cum a prins viață această idee de business
• Cum au reușit să mobilizeze o comunitate în jurul unei idei
• Cum au făcut față provocărilor ultimelor luni (atât din punct de vedere al team dynamics & team management, cât și din punct de vedere financiar)

► CUM TE ÎNSCRII?
• Poți participa doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/zoom-pom;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.