Loading Events

ConnectHeroes cu Răzvan Cherecheș

4 mai 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#CONNECTHEROES
este despre conversații cu oameni ale căror inițiative merită lăudate și promovate în comunitatea extinsă.

A fi erou în perioadă de pandemie nu înseamnă numai a contribui în mod direct la dotarea spitalelor. A fi erou în perioada de pandemie presupune să aduci un impact în comunitate, să influențezi oamenii pozitiv și să îi ajuți să fie în echilibru. Un astfel de exemplu de urmat este domnul Răzvan Cherecheș, profesor de Sănătate Publică și directorul departamentului de Sănătate Publică de la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj.

Împreună cu gazda conversației, Andreea Popa, Community Builder Startarium, vom afla mai multe de la invitatul nostru, Răzvan Cherecheș, despre seria de filmulețe pe care o face pe Facebook cu privire la COVID-19, despre ce înseamnă Sănătatea Publică și despre cum să ne alegem sursele din care ne informăm.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.