Loading Events

ConnectHeroes cu R-CREATE

28 mai 2020, 17:00 – 17:45

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectHeroes este despre conversații cu oameni ale căror inițiative merită lăudate și promovate în comunitatea extinsă.

Eroii zilelor noastre au diverse roluri. Noi cel mai bine îi cunoaștem pe cei cu pălărie de antreprenor și cu idei creative și inteligente. Pe 28 mai, de la ora 17:00, vom cunoaște eroii din spatele start-up-ului R-CREATE.

R-CREATE este soluția de împachetare eco friendly, creată special pentru comercianții online, prin care ambalajele de unică folosință aferente livrărilor sunt înlocuite cu un ambalaj returnabil și refolosibil.

Ideea s-a născut în cadrul Impact Hub Vienna, ca proiect de cercetare referitor la o soluție de economie circulară care să aibă efect într-adevăr relevant pentru mediu.

Start-up-ul lucrează la această soluție încă din 2019, când a câştigat premiul pentru cea mai bună idee în domeniul reciclării, la un accelerator de profil organizat de Impact Hub Bucharest şi PepsiCo.

Oamenii din spatele R-CREATE sunt o echipă româno-austriacă de profesionişti cu experienta in consultanta strategica, logistică, marketing, digital growth si cercetare stiintifica in fizica materialelor.

Linda Vasilescu (founder) se ocupă de partea de strategie și definirea conceptului digital și logistic și de relația cu furnizorii și investitorii, are peste 15 ani de experiență în consultanța de management, a lucrat în proiecte importante de market entry, inovare sau change management.

Adina Huma este co-founder se ocupa de strategie și marketing, are experiență semnificativă în marketing, project management și antreprenoriat.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.