Loading Events

ConnectHeroes cu Ovidiu Neamțu

11 mai 2020, 18:00 – 19:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectHeroes este despre conversații cu oameni ale căror inițiative merită lăudate și promovate în comunitatea extinsă.

Pe 11 mai vom povesti împreună cu Ovidiu Neamțu, antreprenor și Președintele Asociației 11even, despre impactul pe care reușește să îl aducă în comunitate și ce inițiative a luat, nu numai în perioada aceasta, ci încă din 2011, prin intermediul asociației pe care a fondat-o în Cluj.

Ovidiu este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în ultimii 20 de ani a dezvoltat mai multe afaceri, cu precădere marketing și consultanță. Împreună cu o echipă de colaboratori au decis în 2011 să-și aloce o parte a timpului dezvoltării unor programe educaționale și în sfera promovării sportului de masă. Astfel s-a născut Asociația 11even, în cadrul căreia Ovidiu a inițiat și lansat programe ca: “Bucurie în Mișcare” sau “Creatori de viitor”.

Zeci de mii de persoane au luat parte la evenimentele Bucurie în Mișcare din 2012 până astăzi, iar în cadrul Creatori de viitor s-a format o comunitate de peste 500 de liceeni și studenți cu performanțe educaționale deosebite la nivel național și internațional. Unul dintre proiectele recente ale echipei 11even a avut loc pe 29 septembrie 2018 în Alba Iulia, când mii de oameni din toată țara au marcatt Centenarul prin doborârea recordului mondial Guinness pentru “Cea mai mare imagine formată din oameni a unei țări”. A fost o probă incredibilă de mobilizare, coordonare, muncă în echipă și patriotism.

Împreună cu gazda conversației, Cristina Trifulescu, Community Catalyst Impact Hub Universitate, vom afla de la Ovidiu care au fost provocările din perioada aceasta și cum le-a depășit, care sunt rezultatele concrete ale campaniei de strângeri de fonduri derulată de Asociația 11even cu scopul dotării spitalelor, ce proiecte și programe derulează și pot fi exemple de bună practică, cum a prins formă „Bucurie în mișcare” în online și care este motivația lui de a se implica în acțiuni sociale, educaționale, culturale și antreprenoriale.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.