Loading Events

ConnectCoffee cu Bogdan Coman

6 mai 2020, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectCoffee sau Ask Me Anything este un format relaxat prin care ne bem cafeaua împreună și un specialist îți răspunde la întrebările, îngrijorările sau curiozitățile pe un anume subiect.

Pe 6 mai ne întâlnim cu Bogdan Coman, Sr. Product Strategist Modus Create, Inc care îți va răspunde la toate întrebările despre strategie și management de produs:

► cum obții validarea timpurie;
► execuție agilă;
► instrumente folosite în dezvoltarea de produs
► cum conduci echipe de produs;
► fail fast, fail often.

Bogdan este senior consultant în strategie de produs la Modus Create, companie ce oferă servicii de consultanță în dezvoltare de soluții digitale pentru clienți din categoria Fortune500.

Bogdan are în spate o carieră de mai bine de 20 ani în IT și retail, din care 15 în antreprenoriat. A dezvoltat și condus proiecte în domenii precum IoT, smarthome, enterprise systems și e-commerce. Înainte de a fi consultant, Bogdan a pus umărul la crearea unui dispozitiv de monitorizare și control a caselor inteligente la E.ON Germania iar între 2015 și 2018 a condus din poziția de co-founder proiectul Woogie, un asistent educațional bazat pe voce pentru copii din ciclul primar.

► CUM TE ÎNSCRII

• Poți participa la Connect Coffee doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-coffee-6mai;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Vă așteptăm alături de gazda conversației, Andreea Popa, Community Builder Startarium.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.