Loading Events

ConnectCoffee – De la idee la scalare. Startup insights: Digitail

27 mai 2020, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectCoffee este un format relaxat prin care ne bem cafeaua împreună și un specialist îți răspunde la întrebările, îngrijorările sau curiozitățile pe un anume subiect.

Pe 27 mai ne întâlnim cu Sebastian Gabor, co-fondator Digitail alături de care vom povesti despre drumul de la idee la scalare, provocări și bune practici.

► CE SUBIECTE VOM ABORDA

• validarea ideii de business și obținerea primilor clienți;
• fundraising și vânzări pentru afacerea ta;
• strategie de business și monetizare;
• consolidarea echipei într-un startup;
• scalare și creștere accelerată.

► DESPRE SEBASTIAN GABOR

Sebastian este co-fondator și CEO Digitail, o platformă digitală care ajută proprietarii de animale să comunice mai eficient cu veterinarul, să aibă la îndemână istoricul complet al animalului lor de companie și să primească sfaturi și recomandări certificate de medic.

În ultimii 10 ani, Sebastian a co-fondat 4 business-uri și începând cu anul acesta face parte din promoția 30 sub 30, gală organizată de Forbes România.

Digitail a fost unul dintre startup-urile participante la un accelerator din Suedia, a atras o investiție 170.000 de euro și a câștigat locul 1 la competiția Startarium PitchDay 2019.

Ca mentor în Startarium, Sebastian se bucură să împărtășească din experiența sa de business, vânzări sau team dynamics precum și alte subiecte din sfera startup-urilor tech.

► CUM TE ÎNSCRII

• Poți participa doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-coffee-27mai;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.