Loading Events

ConnectCoffee – Management financiar – Bune practici pentru ce urmează

20 mai 2020, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectCoffee sau Ask Me Anything este un format relaxat prin care ne bem cafeaua împreună și un specialist îți răspunde la întrebările, îngrijorările sau curiozitățile pe un anume subiect.

Managementul Financiar este o activitate vitală în orice organizație – procesul de planificare, organizare, utilizare și monitorizare a resurselor financiare, având mereu în vedere impactul asupra obiectivelor și a misiunii afacerii tale.

Pe 20 mai ne întâlnim cu Cătălin Ursu, Head of North-East Region Mid-corporate Banking la ING Romania, care îți va răspunde la toate întrebările despre management financiar, precum și ce schimbă contextul de criză pe care îl traversăm acum.

► CUI SE ADRESEAZĂ WEBINARUL

• antreprenorilor existenți care vor să înțeleagă mai bine contextul de criză actual și cum se pot adapta la acesta;
• antreprenorilor la început de drum care vor să înțeleagă cum funcționează și cum aplică principiile de management financiar;

► CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN WEBINAR

• situația economiei românești în contextul de criză și cum îi afectează pe antreprenori;
• tehnici și soluții pentru antreprenori în scenarii de stres precum cel cauzat de COVID-19;
• vulnerabilitatea mediului de afaceri românesc;
• bune practici de management financiar pentru startups;
• oportunități pentru antreprenori în perioade de tranziție.

► DESPRE CĂTĂLIN URSU

Cătălin are o experiență de 15 ani doar în ING. E deschizător de drumuri la propriu (a deschis prima sucursală ING din Iași), iar din 2012 conduce regiune Nord-Est, coordonează relația cu clienții de acolo, însemnând relationship management, administrare de portofolii de client, plus finanțări, tranzacții operaționale, piețe financiare și produse de trade. Toate pentru firme cu cifre de afaceri cuprinse între 2 Mil RON și 500 Mil RON.

Este în domeniul bancar de peste 22 de ani, iar de peste 19 ani (din 2001) este implicat în finanțarea companiilor mici și mijlocii, a interacționat cu antreprenorii locali și regionali în toți acești ani, traversând perioade de tranziție la economia de piață, de boom economic, dar și de criză severă.

► CUM TE ÎNSCRII

• Poți participa doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-coffee-20mai;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Cum participi?

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.