Loading Events

ConnectCoffee – Măsuri juridice în contextul actual – Q&A cu Legalway

13 mai 2020, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectCoffee sau Ask Me Anything este un format relaxat prin care ne bem cafeaua împreună și un specialist îți răspunde la întrebările, îngrijorările sau curiozitățile pe un anume subiect.

Pe 13 mai ne întâlnim cu Shirina, care îți va răspunde la toate întrebările despre măsurile care pot fi luate de antreprenori, din punct de vedere juridic, în contextul crizei provocate de pandemie, tips&tricks privind negocierea contractelor în curs, precum și orice alte întrebări despre organizarea și funcționarea business-ului vostru din online sau offline.

Shirina practica avocatura cu pasiune și dedicare de peste 10 ani de zile, reprezentând clienți cu succes în cadrul celor două mari firme de avocatură în care a lucrat în cauze complexe de drept civil, drept societar, dreptul afacerilor precum şi în litigii şi conflicte de muncă.

Ca parte a domeniului său de specialitate, Shirina oferă consultanţă în probleme ce ţin de drept societar, tranzacţii între profesioniști şi probleme juridice cotidiene ale societăţilor.

Shirina şi-a dedicat ultimii 6 ani ai carierei sale sprijinind tinerii antreprenori în cadrul proiectului Legalway, în care este şi co-fondatoare. Legalway este un concept care promovează un comportament legal corect și bazat pe prevenție în activitatea de business a antreprenorilor, în special a celor din online şi tehnologie. Brand-ul Legalway este promovat de echipa de tineri avocaţi şi antreprenori, care şi-a propus, în primul rând, un scop educativ: acela de a schimba mentalitatea mediului antreprenorial românesc în vederea prevenirii riscurilor din punct de vedere juridic, în special pentru business-urile inovative.

Shirina a fost mentor și consultant într-o serie de acceleratoare și incubatoare de afaceri, este formator autorizat și TedX speaker.

► CUM TE ÎNSCRII
• Poți participa la Connect Coffee doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-coffee-13mai;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.