Loading Events

Connect Opportunities in HR – powered by Microsoft for Startups

24 noiembrie 2020, 11:00 – 12:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#ConnectOpportunities este locul în care explorăm diferitele ocazii de creștere și dezvoltare a business-urilor și aducem mai aproape de antreprenori și profesioniști oportunități curente.

La aceasta editie am invitat 2 startup-uri care inovează în zona de recrutare și resurse umane atât pe piața locală, cât și pe cea globală. Vom discuta despre soluțiile tehnologice scalabile pe care ei le propun și cum se accelerează digitalizarea în HR.
De asemenea, vom explora modul în care Microsoft adoptă și susține în același timp inovația, atât intern, cât și prin parteneriatele dezvoltate cu startup-urile din domeniu.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Agenda evenimentului

11.00 – 11.10 Inovație în HR
Invitat
• Roxana Milas – HR Lead Romania, Greece & Cyprus Microsoft

11.10 – 11.50 Fireside chat cu 2 startup-uri din programul Microsoft for Startups
Invitați:
• Adrian Cernat – CEO & Founder SmartDreamers
• Mihai Cepoi – CEO & Co-Founder Jobful

11.50 – 12.00 Q&A

Moderator: Daniel Matei – Business Development Manager, Impact Hub Bucharest

Invitați

Adrian este CEO și fondator al SmartDreamers, o companie de software de automatizare a marketingului de recrutare susținută de VC, având clienți precum L’Oreal, Siemens, Temenos, Infosys și alții. Înainte de a construi SmartDreamers, Adrian a făcut parte dintr-un alt startup de tehnologie HR, cumulând peste 8 ani de experiență în spațiul tehnic de recrutare. Adrian a început afacerea SmartDreamers în 2014, ca jucător regional în industria recrutării. În 2018, afacerea a fost pivotată către un model SaaS scalabil, cu o amprentă globală. Când a început afacerea SmartDreamers, experiența lui Adrian era în principal în vânzări și s-a extins în dezvoltarea de produs și atragerea de investitori.

Roxana Milas este un profesionist recunoscut în domeniul dezvoltării organizaționale, în special în schimbarea culturii, dezvoltarea leadershipului, restructurarea și managementul relațiilor de muncă. Experiența ei de 15 ani în resurse umane se bazează pe o înțelegere financiară solidă a afacerilor, precum și pe experiența în sectorul public, ONG-uri și industria tehnologică, acoperind cercetarea și dezvoltarea, producția și vânzările. Și-a început cariera lucrând pentru Everychild, un ONG britanic, a avut mai multe roluri de resurse umane în Nokia și în prezent lucrează ca HR Lead, Cipru, Grecia, Malta și România pentru Microsoft. Roxana deține două diplome de licență, una în economie și una în sociologie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și o diplomă de masterat în leadership și psihologie organizațională la Școala Norvegiană de Management din Oslo, Norvegia. De curând a obținut acreditarea ICF ACC Coaching.

Mihai Cepoi este CEO și Co-fondator Jobful.


#ConnectOpportunities is the event where we explore growth opportunities for startups and SMEs and we bring into the spotlights the organizations that play an active role in the ecosystem.

This time around we invited two startups that are the forefront of digitalization in HR, a trend that was accelerated by the current context. In the same time, both startups bring business value to their customers and partners, operating in the B2B sector.

We will also explore how Microsoft is both adopting and supporting innovation through partnerships with various startups in the field.

Event Agenda

11.00 – 11.10 Innovation in HR

  • Roxana Milas – HR Lead Romania, Greece & Cyprus Microsoft

11.10– 11.50 Fireside chat with 2 startups from Microsoft for Startups program

  • Adrian Cernat – CEO & Founder SmartDreamers
  • Mihai Cepoi – CEO & Co-Founder Jobful

11:50- 12:00 Q&A

Guests

Adrian is the CEO & founder of SmartDreamers, a recruitment marketing automation software company VC backed, with clients such as L’Oreal, Siemens, Temenos, Infosys, and others. Prior to building SmartDreamers, Adrian was part of another HR tech startup, cumulating over 8 years of experience in the recruitment tech space.  Adrian has started SmartDreamers business back in 2014, as a regional player in the recruitment industry. In 2018, the business was pivoted to a scalable SaaS model, with a global footprint. When starting the SmartDreamers business, Adrian’s experience was mainly in sales and extend in product and fundraising.

Roxana Milas is a recognized professional in the field of organization development, most particularly in culture change, leadership development, restructuring and labor relations management. Her 15 years of Human Resources experience are grounded by financially sound business acumen gained through her origins in finance as well as experience in public sector, NGOs and technology industry, covering Research & Development, manufacturing and sales.   She started her career working for Everychild, a British NGO, had several HR roles in Nokia and currently she works as HR Lead, Cyprus, Greece, Malta & Romania for Microsoft. Roxana holds two bachelor’s degrees, one in Economics and one in Sociology from Babes-Bolyai University of Cluj, Romania and a master degree in Leadership & Organizational Psychology from the Norwegian School of Management of Oslo, Norway. She recently got her ICF ACC Coaching accreditation.

Mihai Cepoi in the CEO & Co-founder of Jobful.

Cum participi?

Pentru a participa la conversația online, urmărește live stream-ul pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube mai jos. Poți adresa întrebări invitaților în secțiunea de comentarii din fiecare platformă.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.