Loading Events

Conferința Innovators for Children

9 aprilie 2019, 9:00 – 17:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Antreprenorii și copiii au ceva în comun: găsesc soluții care redesenează schimbă liniile a ceea ce definim ca “posibil”. Acum, noi căutăm acele startup-uri sau inițiative antreprenoriale care oferă soluții la probleme de sănătate cu care se pot confrunta copiii în arii precum: alimentație, medicină, educație pentru sănătate sau orice alt sprijin care contribuie la o copilărie sănătoasă.

Innovators for Children este un accelerator dedicat soluțiilor care aduc un impact pozitiv în sănătatea și wellbeing-ul copiiilor și al adolescenților, prin inovare scalabilă. Premiul cel mare este de 100.000 de euro, dar și multe ale beneficii care să te susțină să crești.

Pe 9 aprilie, te invităm la o conferința Innovators for Children, unde îți răspundem la toate întrebările legate de accelerator, cunoști inovatori din domeniu, schimbi idei cu antreprenori sau specialiști ca tine, te inspiri pentru a găsi soluții câștigătoare!

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de pe pagina conferinței.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.