Loading Events

Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună, într-un mediu relaxat? Un prânz cu impact! Iar secretul impactului stă în rețeta pregătită, carisma gazdelor și poveștile mesenilor. Pentru că „Dragostea trece prin stomac” (da, chiar și cea pentru antreprenoriat!), venim în întâmpinarea comunității Impact Hub cu un eveniment săptămânal de-a dreptul… delicios: Community Lunch!

De data aceasta, stăm la masă împreună cu cei 3 cofondatori ai Impact Hub Bucharest: Oana, Vlad și Alexandra, pentru prima dată împreună la un eveniment la Hub din 2015! Aflăm cum a luat naștere hub-ul, care sunt cele mai interesante povești din cei 6 ani de până acum și ce înseamnă să te implici într-un proiect atât de mare.

Pentru mine, e despre a reflecta și a retrăi un pic principiile pe care am construit împreună fundația pe care s-a dezvoltat Impact Hub Bucharest. A chestiona ce a fost by design embedded în modelul nostru de business, operare, ambiția ințială, ce s-a dovedit traininc și ce nu. Ce am învățat practic că trebuie pivotat și ce trebuie musai păstrat ca focus, în ciuda investiției îndelungate. E despre cum intri dar și iesi din proiecte majore. Cum rămâi implicat, cum iei o pauză, cum predai ștafeta de la unul la altul. Cum porți conversații în care e despre ce are nevoia organizația construită împreună, dar si ce ne dorim fiecare să alegem ca provocare cu sens, individual. E despre prieteni;) profund recunoscători pentru ce au trăit și realizat împreună” – Oana Craioveanu, CEO și cofondator Impact Hub Bucharest.

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă membrilor Impact Hub Bucharest, dar oferim și 10 locuri pentru cei care nu sunt membri, dar își doresc să afle povestea hub-ului, care vor să îi cunoască pe cofondatori, dar și comunitatea. Confirmă participarea completând formularul de mai jos!