Loading Events

Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună, într-un mediu relaxat? Un prânz cu impact! Iar secretul impactului stă în rețeta pregătită, carisma gazdelor și poveștile mesenilor. Pentru că „Dragostea trece prin stomac” (da, chiar și cea pentru antreprenoriat!), venim în întâmpinarea comunității Impact Hub cu un eveniment săptămânal de-a dreptul… delicios: Community Lunch!

De această dată, vom găti împreună, iar meniul este lasagna (da, vom avea și varianta vegetariană). Noi ne ocupăm să aducem ingredientele, pe tine te așteptăm să ne ajuți la preparare și la mâncat, desigur!

Cum poți participa la acest eveniment?

Dacă dorești să participi, trebuie să știi că contribuția fiecărei persoane este de 18 lei. Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking