Loading Events

Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună, într-un mediu relaxat? Un prânz cu impact! Iar secretul impactului stă în rețeta pregătită, carisma gazdelor și poveștile mesenilor. Pentru că „Dragostea trece prin stomac” (da, chiar și cea pentru antreprenoriat!), venim în întâmpinarea comunității Impact Hub cu un eveniment săptămânal de-a dreptul… delicios: Community Lunch!

De data aceasta vom pregăti prânzul împreună! Vă invităm la noi în bucătărie începând cu ora 12:00 să pregătim împreună un meniu delicios pentru hubberi pofticioși! De la aperitive tradiționale românești până la salate și fripturi, ne așteaptă multe surprize! Vă așteptam!

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking