Loading Events

Community Evening – One Beer Later

 

30 ianuarie 2020, 17:00 – 18:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Ne acordăm prea puține ocazii pentru a celebra micile reușite care se întâmplă într-o anumită perioadă. Așa că în ultima joi din lună ne vom întâlni în cadrul comunității să marcăm cele mai importante momente pentru fiecare. Seara o vom începe cunoscând un antreprenor care ne va împărtăși povestea business-ului său, pornit dintr-o simplă pasiune.

Vom avea ocazia să degustăm diferite tipuri de bere si sa cunoastem tainele berii si prepararii acesteia.

One Beer Later a apărut in 2018, iar berea servită de ei este produsă în Buzău din ingrediente cât mai naturale. Joi îl vom avea ca invitat pe unul dintre fondatorii One Beer Later, François D’Hollander, de la care vom afla mai multe despre cum a apărut beraria lor și care sunt provocările și bucuriile vieții de antreprenor și berar.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă vrei să participi trimite un mail la community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.