Loading Events

Te-ai întrebat și de ceea ce fac, de fapt, colegii tăi Hubbers? Atunci, acest eveniment este pentru tine! Este o modalitate simplă, eficientă și amuzantă de a cunoaște numărul maxim de membri ai comunității Impact Hub.

De data aceasta ne lăsăm pe mâna Elenei Marineci care ne pune într-un context simpatic și provocator. Provocarea va fi să descoperim împrejurile din Timpuri Noi participând la The Go Game. Mai multe detalii despre ce ar putea fi găsiți aici, dar nimic nu se va compara cu experiența pe care o vom trăi împreună!

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking