Loading Events

Te-ai întrebat și de ceea ce fac, de fapt, colegii tăi Hubbers?

Atunci, acest eveniment este pentru tine! Este o modalitate simplă, eficientă și amuzantă de a cunoaște numărul maxim de membri ai comunității Impact Hub. Nicio prezentare, nicio agendă! Vei vedea…

Este o seară concentrată pe interacțiunea de calitate, pe cunoașterea altor membri ai Impact Hub, proiectele lor, ideile lor și începerea oricăror colaborări potențiale într-o atmosferă relaxată și prietenoasă la un pahar de vin sau bere.

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking