Loading Events

Community Evening 

25 Mai 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: TBA

Detalii despre eveniment

Community Evening este despre reconectare, socializare și comunitate. În ultimul timp, ne acordăm prea puține ocazii pentru a celebra reușitele noastre și a celor din jurul. Astfel, conform tradiției, în ultima joi din lună ne întâlnim în cadrul comunității pentru a marca momente importante din viața noastră. Fie că dansăm, cântam sau bem un pahar de vin împreună, o facem cu stil!   

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Accesul în comunitatea noastră îți oferă conectare profesională, având posibilitatea de a primi feedback specializat, contribuind astfel zi de zi la dezvoltarea ta antreprenorială dar și evenimente de cunoaștere și relaxare. Daca îți dorești să participi la Community Evening-ul lunii februarie mai poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității.   

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.