Loading Events

Community Coffee – Dropshot

 

20 februarie 2019, 10:00 – 11:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate, Str. Tudor Arghezi 8-10

Detalii despre eveniment

Pentru comunitatea pe care o construim e importantă colaborarea și conectarea. La Community Coffee ai ocazia să cunoști alți membri din comunitate, să le descoperi provocările și pasiunile, să îți spui părerea cu privire la experiența pe care o ai tu în comunitate sau să oferi sugestii de îmbunătățire. La finalul întâlnirii s-ar putea să găsești noi colaboratori pentru proiectul pe care îl construiești sau alte motive pentru a mai cunoaște alte persoane din comunitate.

Prietenii de la Dropshot ne asortează cafeaua de dimineață cu o poveste, în bucătaria de la etajul 1! Vedem cu ochii noștri drumul cafelei, de la bobul crud până la lichidul magic care ne deschide diminețile! Cei cu adevarat pasionați pot câștiga un voucher pentru un tur al prăjitoriei Dropshot din București.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă îți dorești să participi trimite un email la community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.