Loading Events

Coaching from the Inside Out

22 noiembrie 2018, 18:00 – 21:00

Organizator: Mind Learners

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

O seară despre puterea transformațională a coaching-ului și despre lideri care au ales să fie, ei înșiși, schimbarea în organizațiile lor

În organizațiile românești se discută tot mai mult despre coaching. Coaching-ul executiv a luat amploare și tot mai mulți lideri primesc, din partea companiei, sesiuni de coaching cu un profesionist extern. Și în interiorul organizațiilor, coaching-ul este considerat un instrument pentru dezvoltarea oamenilor și există tot mai multe programe de introducere în coaching pentru manageri.

Din păcate însă, deși este un cuvânt tot mai des folosit în organizații, coachingul este în continuare destul de puțin înțeles. Este uneori privit ca o meserie “bănoasă” ce merită făcută de către cei care au bifat deja succesul corporatist și-și doresc să devină freelanceri. Alteori este considerat doar o etichetă la modă, lipsită de conținut, sau folosit ca un cuvânt “sexy” și acoperitor pentru multe alte intervenții de învățare în companii – feedback, mentoring, career counseling.

În această seară cu și despre coaching ne propunem să aducem împreună lideri din organizații care au ales să devină coachi profesioniști nu pentru că vor să își dea demisia și să devină consultanți, ci pentru că au convingerea că, prin coaching, pot transforma echipele și companiile lor. Și vom vedea și cum au tradus această convingere în realitate în companiile lor.

Vă invităm să luați parte la o discuție deschisă, într-un panel cu reprezentanți din trei organizații – două multinaționale și unul dintre cele mai importante ONG-uri din educație. Vom descoperi ce proiecte impresionante se pot face cu și prin coaching de către oameni care pot sau nu să fie din zona de HR. Vom afla care poate fi motivația unui manager din zona operațională de a investi sute de ore de studiu pentru a deveni coach profesionist. Vom descoperi ce impact poate avea coachingul, practicat din interiorul companiei, asupra echipelor și organizației și ce diferență uriașă poate face un manager care conduce cu un mindset de coaching.

În sală vom avea invitați mulți alți lideri care, la rândul lor, au ales să învețe coaching profesionist, dar și lideri care poate încă se întreabă ce e de fapt coaching-ul ăsta și de ce se tot vorbește atâta despre el.

Vor fi trei ore în care vom îmbina discuția din panel cu întrebări din sală și vă vom invita și să descoperiți, într-o activitate practică, ce este de fapt coaching-ul și de ce nu e nevoie să fiți consultanți ca să îl puteți folosi cu succes la birou și chiar și dincolo de el.

Invitații evenimentului

Alexandra Buzoianu (IBM)

Lili Meseșan (IBM)

Corina Puiu (Teach for Romania)

Carmen Sidon (Vodafone)

Mirela Ștețco (Teach for Romania)

Moderator panel: Alis Anagnostakis (Mind Learners)

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.