Loading Events

Climathon Bucharest 2021

Climathon-Bucharest-2021

2 – 4 noiembrie 2021

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

În perioada 02-04 noiembrie, organizăm alături de EIT Climate-KIC cea de-a doua ediție Climathon Bucharest, un eveniment local care face parte din mișcarea globală Climathon.

  • Nu trebuie să ai deja o idee conturată, ci doar să-ți dorești un oraș mai verde în care să-ți facă plăcere să trăiești. Un oraș sustenabil care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor săi. Primești îndrumare de la mentori și facilitatori, plus o serie de materiale care să te inspire în definirea problemei pe care vrei să o adresezi.
  • Pe parcursul celor 3 zile de hackathon vei învăța alături de mentorii și experții noștri cum să duci un simplu gând la faza de idee, apoi, mai departe, la cea de proiect cu impact.
  • Ne propunem să aducem împreună oameni interesați de viitorul orașului și al planetei pentru a-i ajuta să-și ducă planurile eco și soluțiile pentru comunitate la un cu totul alt nivel. În perioada evenimentului, vei avea acces la o rețea de experți în domeniul politicilor verzi și al schimbărilor climatice și te vei putea conecta cu oameni asemenea ție, alături de care vei lucra pe una din provocările lansate de partenerii noștri.

Te poți preînscrie la Climathon Bucharest 2021 completând formularul de aici.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.