Loading Events

Climate Talks #2 – Energie Verde

Climate Talks Energie Verde

6 iulie 2022, 11:00 – 12:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Care sunt provocările IMM-urilor în contextul curent și cât de importantă e tranziția către energia din surse regenerabile în cazul acestora? Pe 6 iulie, de la ora 11.00, vorbim despre sustenabilitate dincolo de trenduri, dar și despre obstacolele și avantajele IMM-urilor care își adaptează modelele de business pentru un viitor mai verde. În plus, discutăm și ce opțiuni există pentru companiile care își propun să implementeze și să găsească finanțări pentru un proiect de energie verde.

De ce să participi:

  • Ai ocazia de a cunoaște oameni relevanți din ecosistem
  • Afli mai multe despre importanța antreprenoriatului în tranziția către energia verde
  • Îți extinzi rețeaua de cunoștințe alături de experți care lucrează în domeniu, dar și de antreprenori care au deja o afacere cu elemente de ecoinovare
  • Afli care este potențialul industriei energiei curate din România la momentul actual
  • Înțelegi ce pași trebuie să urmezi dacă vrei să dezvolți și tu un business în această zonă sau o soluție inovatoare în domeniul climatic

Evenimentul este pentru tine dacă ești:

  • Antreprenor cu experiență sau la început de drum
  • Profesionist din domenii conexe și lucrezi într-un IMM (agricultură, tehnologie, alimentație, energie, transport, economie etc.)

Invitații noștri:

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.