Loading Events

Cities of Tomorrow 2022

 

Cities of Tomorrow 2022

5 – 12 aprilie

Organizator: AHK România în parteneriat cu Econet România

Format: Hibrid – Online (Zoom), București

 

Detalii despre eveniment

În perioada 5-12 aprilie va avea loc cea de-a zecea ediție a conferinței Cities of Tomorrow, un eveniment anual dedicate dezvoltării sustenabile a orașelor și regiunilor din România care și-a consolidat deja poziția de eveniment de top pentru mediul de business, dezvoltare urbană, arhitectură și administrație.

Încurajarea dezvoltării sustenabile a țării, promovarea măsurilor menite să-i crească atractivitatea în fața investitorilor și stimularea competitivității sunt câțiva din factorii esențiali după care se ghidează organizatorii conferinței. Cities of Tomorrow oferă o platformă care facilitează schimbul de idei, concept și know-how între sectorul public și cel privat, ambiția principală fiind aceea de a crea un context care să ducă la acțiuni concrete, cu rezultate tangibile.

În cadrul evenimentului vor avea loc mese rotunde pe teme precum:

  • Turism, lifestyle & cultură
  • Mobilitate
  • Economie circulară
  • Siguranța în oraș
  • Finanțare și fonduri europene
  • Reconversie & revitalizare
  • Digital City Governance
  • Eficiență energetică & managementul energiei

 

Conferința Cities of Tomorrow este organizată de AHK România în parteneriat cu Econet România. Încă din 2013, AHK România este un promotor activ al dezvoltării sustenabile a orașelor și regiunilor din România, dar și al exemplelor de bune practici în administrația publică, planificarea urbană și sustenabilitate. Impact Hub Bucharest susține Cities of Tomorrow pentru al doilea an consecutiv.

Cum participi?

Află mai multe detalii despre conferință și rezervă-ți locul pe linkul de mai jos:

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.