Loading Events

Changeneers Meetup – Impact Investment

28 februarie 2019, 19:00 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest & Samsung Romania

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Un “changeneer” în cautare de investiție pentru creșterea afacerii are acces și la un tip de capital la care alți antreprenori tech nu au: investitorii de “impact”.

În următoarea ediție a meetupurilor Changeneers, ne conectăm live cu Zsolt Pethe, Regional Manager CEE la FA-SE (Financing Agency for Social Entrepreneurship) pentru a afla:

  • Ce înseamnă impact investment
  • Ce are impact investment în comun cu un investitor clasic și ce este diferit
  • Cum pot antreprenorii tech din România accesa impact investment din Europa
De ce să participi?

Cum în România nu există însă investitori de impact, e o ocazie unică:

  • să afli cum poți să îți finanțezi inovarea cu capital dedicat problemelor sociale și de mediu
  • să vezi “live” cum arată o primă conversație între un antreprenor România și un impact investment fund internațional
Invitați

Zsolt Pethe este Regional Manager CEE la FA-SE. Zsolt are o experiență unică în afaceri și social: a petrecut șase ani în construirea unui nou ONG, dedicat tinerilor, pentru în 2001 a fost ales Echoing Geen Global Fellow; a fost recrutat de GE Capital și a petrecut zece ani în diverse poziții de conducere în domeniul bancar; a devenit reprezentant al Ashoka Foundation în Ungaria în 2015.

În echipa FASE, Zsolt se concentrează pe dezvoltarea unui ecosistem divers în jurul antreprenorilor sociali din regiunea CEE.

George Georgescu este co-fondator Human Link, un startup dedicat bolnavilor de Alzheimer și familiilor acestora. Cu un pachet care reunește un smartwatch adaptat, app și servicii de suport (îngrijire medicală și asigurare), Human Link s-a lansat pe piața din România și din Grecia, și au câștigat Changeneers Challenge 2018 și obținut o rundă de finanțare din partea fondului GapMinder prin programul Techcelerator.

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de pe site-ul Changeneers, AICI

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.