Loading Events

Central European Startup Awards Grand Finale

21 noiembrie 2019, 09:00 – 22:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc Ecosystem Summit: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, TNO2, et. 1

Loc Awards Ceremony: Radisson Blu Hotels, Calea Victoriei 63-81, București

Finala Regională Central European Startup Awards

După Budapesta, Viena, Ljubljana, Sofia și Varșovia, Finala Regională CESAwards ajunge la București, pe 21 noiembrie. Înscrierile sunt deschise începând de astăzi, pe cesa.impacthub.ro, iar locurile sunt limitate.

Acest eveniment-referință pentru ecosistemul local și regional este umbrela unor activități care se vor desfășura pe tot parcursul zilei, cu scopul de a conecta, inspira, celebra inovatorii și antreprenorii și de a pune Bucureștiul pe harta inovației în tehnologie și nu numai.

Ecosystem Summit –Cum scalezi internațional? 

Prima parte a zilei este dedicată unui eveniment adresat stakeholder-ilor CESA, dar și celor care sunt interesați în mod activ de provocările și oportunitățile unui startup în proces de scalare.

Evenimentul, care va avea loc la Impact Hub Timpuri Noi începând cu ora 09:00, va cuprinde atât paneluri, cât și workshop-uri și sesiuni de reverse pitching ținute de principalii actori care lucrează cu sau facilitează accesul la noi oportunități antreprenorilor.

Participarea la Ecosystem Summit este gratuită și se bazează pe invitație. Mai multe detalii sunt disponibile aici: cesa.impacthub.ro/ecosystem-summit

Central European Startup Awards Ceremony

Seara, începând cu ora 18:00 la Radisson Blu Hotels, câștigătorii etapelor naționale din Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria urcă pe scena Central European Startup Awards în fața unui public de peste 400 de antreprenori, investitori și alți profesioniști din România și străinătate.

Pentru audiență, gala CESA este nu doar un moment de premiere, ci și de conectare, networking și explorare de noi posibilități și colaborări.

Participarea este gratuită și se bazează pe confirmarea organizatorilor: cesa.impacthub.ro

Ești pregătit să devii un #futureshaper ?

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.