Loading Events

Dăm startul seriei Casual Friday la Impact Hub Bucharest! În fiecare vineri, venim cu o nouă temă care să te inspire și să te ajute să îți crești business-ul într-un mediu creativ și relaxat. Te invităm în mijlocul comunității (la propriu!) să ne spui cine ești și ce faci și să descoperi alți antreprenori ca tine!

Pe 5 octombrie, primul Casual Friday este despre colaborare. Știai că la Impact Hub avem o masă a colaborării, pe care o folosim ca să îi ajutăm pe membrii noștri să se cunoască mai bine? Acum rezervăm masa aceasta pentru 10 dintre voi care vor să vadă ce înseamnă să lucrezi chiar din mijlocul spațiului de coworking.

Te așteptăm de dimineață, cu o cană de cafea proaspătă, să îți ocupi locul la masă! De-a lungul zilei, poți lucra pentru business-ul tău, stăm la povești la masa de prânz, descoperi echipa de la hub, găsim oportunități de colaborare și cine știe, poți chiar să întâlnești viitori parteneri sau colaboratori!

Sperăm ca masa colaborării să îți poarte noroc;) Rezervă-ți locul, dar ține cont că va trebui să primești confirmare din partea noastră pentru a veni. Ne vedem vineri!

Completează formularul de mai jos pentru a solicita un loc la masa colaborării: