Loading Events

Business Clinics with Trend Consult

29 martie 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest, Trend Consult

Loc: Impact Hub Bucharest, online

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor și dezvolți o afacere sau un proiect, te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business Clinics este un cadru de învățare și conectare dedicat comunității Impact Hub Bucharest, în care vii cu provocări de business la un specialist să le tratezi în sesiuni de consultanță one-to-one. 

Luna aceasta intră în Business Clinics specialiști din Trend Consult care te invită în sesiuni de consultanță one-to-one să tratezi sau să previi provocări ce țin de Leadership, HR processes, Executive Coaching, Customer Experience, Management și Sales. 

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Accesul în comunitatea noastră îți oferă conectare profesională, având posibilitatea de a primi feedback specializat, contribuind astfel zi de zi la dezvoltarea ta antreprenorială. Daca îți dorești să participi la o sesiune de Business Clinics, poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.