Loading Events

Business Clinics-Leadership și Cultura Organizațională

 

9 Septembrie 2020, 14:00 – 15:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Timpuri Noi

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională.

Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

Pentru ediția Business Clinics din septembrie te invităm la o conversație despre leadership-ul și cultura organizațională pe care le practicăm în echipele noastre. Indiferent de rolul pe care îl ai în echipă, conversația cu Cosmin Alexandru sperăm să vină în lămurirea dilemelor tale  indiferent de rolul pe care îl ai în echipă sau în interacțiunea cu colaboratorii tăi.

Cosmin Alexandru este unul din cei care reprezintă generația celor care își doresc cu adevarat o societate mai bună. Este implicat frecvent în inițiative educaționale și sociale, consultant în proiecte strategice pentru organizații, co-fondator al mai multor proiecte antreprenoriale înca din anii ’90. Bine conectat la realitățile în care se află acum companiile.

Cum participi?
Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.