Loading Events

Business Clinics – One Year Anniversary 

17 mai 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, online

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor și dezvolți o afacere sau un proiect, te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business Clinics este un cadru de învățare și conectare dedicat comunității Impact Hub Bucharest, în care vii cu provocări de business la un specialist să le tratezi în sesiuni de consultanță one-to-one. 

S-a împlinit un an de Business Clinics în formatul în care ne învățăm unii pe alții ce știm să facem mai bine și rămânem deschiși la conversații cu specialiști din afara comunității pentru a dobândi și mai multă cunoaștere. Pentru această ediție aniversară, am invitat marți 17 mai, oameni din comunitate, experți în ariile sale de activitate să vă răspundă în sesiuni de consultanță 1:1 întrebărilor sau provocărilor pe care le aveți în businessul vostru.  

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Accesul în comunitatea noastră îți oferă conectare profesională, având posibilitatea de a primi feedback specializat, contribuind astfel zi de zi la dezvoltarea ta antreprenorială. Daca îți dorești să participi la o sesiune de Business Clinics, poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.