Loading Events

Business Clinics – Leadership Game

22 octombrie 2019, 14:00 – 15:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

În luna octombrie ne întâlnim cu Patricea Pop, Business Coach și membru al comunității Impact Hub Bucharest, care ne va facilita Leadership Game, un workshop ce adreasează provocări din zona de leadership.

Leadership Game, creat de John Maxwell Team este un joc inteligent bazat pe lectiile lui John C. Maxwell. Jocul este o experienta distractiva dar provocatoare care testeaza priceperea si practicile zilnice de leadership, comunicare, management si organizare si ajuta la descoperirea de solutii noi intr-un mediu relaxant. Jucatorii se sfatuiesc si petrec timp impreuna in afara locului de munca, lucru cu care nu sunt obisnuiti. Instrumentul se adreseaza atat organizatiilor mari si mici, cat si antreprenorilor si persoanelor interesate de dezvoltarea abilitatilor de a se conduce cu succes spre obiectivele personale.

Despre Patricea Pop, Business Coach

”Am experimentat in corporatii mai bine de 12 ani dar ideea de a deveni coach m-a urmarit din facultate. Pretuiesc libertatea si integritatea si cred ca viitorul este despre soul business, tehnologie si viata traita in baza valorilor personale. Imi place sa sustin schimbarea, sa particip la construirea echipelor si a liderilor. Cred in self leadership, pe care il definesc ca abilitatea de a gasi o cale de comunicare cu tine pentru a te conduce spre obiectiv.”

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă ești interesat să participi, trimite un email la community@impacthub.ro.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.