Loading Events

Detalii despre eveniment 

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect, te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics este un cadru de învățare și conectare dedicat comunității interne Impact  Hub Bucharest în care vii cu businessul sau problema ta în cadrul unui proiect la un specialist să tratezi, în sesiuni de consultanță one-to-one, provocările profesionale cu care te confrunți.  

Ediția de luna aceasta este găzduită în parteneriat cu Romanian Business Leaders. Subiectele tratate sunt din domeniul vânzărilor B2B, fiscalității, M&A și accesării de fonduri de finanțare, iar Oana Lefter, Mitel Spătaru, Mădălina Neagu și Vlad Busila sunt specialiștii ce au răspuns întrebărilor adresate de către participanți.

 

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității închise Impact Hub Bucharest. Accesul în comunitatea noastră îți oferă conectare profesională, având posibilitatea de a primi feedback specializat, contribuind astfel zi de zi la dezvoltarea ta antreprenorială.