Loading Events

Business Clinics – Fonduri Nerambursabile

21 ianuarie 2020, 14:00 – 16:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

Simona Culea, membru în comunitatea Impact Hub Bucharest și consultant în domeniul obținerii fondurilor nerambursabile, ne propune o întâlnire în care aflăm mai multe despre domeniul ei și despre oportunitățile de finanțare care se potrivesc proiectelor la care lucrăm. Prin intermediul Business Elevator, Simona ajută antreprenori sau viitori antreprenori să își crească proiectele și să le aducă la realitate. Vom vorbi pe larg despre fondurile Europene, Norvegiene și Guvernamentale.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă îți dorești să participi trimite un email la community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.