Loading Events

Business Clinics – Crash Course Design Thinking

31 ianuarie 2023, 18:00 – 20:30

Organizator: Impact Hub Bucharest & Comunitatea Design Thinking Romania

Loc: Str. Tudor Arghezi, 8-10, Sala Porțile de Fier I

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor și dezvolți o afacere sau un proiect, te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business Clinics este un cadru de învățare și conectare dedicat comunității Impact Hub Bucharest, în care vii cu provocări de business la un specialist să le tratezi în sesiuni de consultanță one-to-one sau în workshop-uri deschise. 

Cu această ocazie vă invităm la o sesiune deschisă în care trecem prin cea mai condensată variantă a unui proces complet de design thinking prin crash course-ul inspirat de cel predat la d.school de la Stanford și facilitat de comunitatea Design Thinking Romania.

În două ore, vom parcurge toți cei cinci pași ai metodei design thinking pe o provocare reală. De la cum structurezi interviuri pentru a ajunge la problemele reale ale oamenilor, la cum îți aduci ideile la viață prin prototipuri – procesul de învățare e practic, energic și cu rezultate aplicabile.

Cursul e perfect pentru cei care sunt noi metodei și vor o introducere foarte practică, dar și oricărui deja-practicant care vrea să se reconecteze cu metoda și curiozitatea celorlalți. Altfel spus, nu trebuie să fii designer ca să ni te alături. Toate perspectivele noi, din domenii diverse, ne îmbogățesc tuturor experiența de învățare.

Facilitatorii cursului sunt Dragos Gavrilescu și Carina Cozminschi din comunitatea Design Thinking Romania.

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest și al comunității Design Thinking Romania.

Pentru participare folosește link-ul de înscriere!

Accesul în comunitatea noastră îți oferă conectare profesională, având posibilitatea de a primi feedback specializat, contribuind astfel zi de zi la dezvoltarea ta antreprenorială. Daca îți dorești să participi la o sesiune de Business Clinics, poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității. 

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.