Loading Events

Business Clinics – Competitive Intelligence

19 noiembrie 2019, 14:00 – 15:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

O discuție relaxată despre Business & Competitive Intelligence:
– Ce este acest domeniu? Ce înseamnă ”Intelligence”? E secret? E legal?
– Cine poate face Business & Competitive Intelligence? Este de ajutor și pentru antreprenori? Sau doar pentru multinaționale?
– Cum să culeg informații? Cum să le analizez? Voi lua oare decizii mai bune?
… și multe alte întrebări despre acest domeniu, la care vă puteți gândi într-o după-amiază de noiembrie. Să ne întâlnim!

IONUT CORDUNEANU – Co-fondator și Managing Partener ICSS & IBCI

Ionuț Corduneanu este specialist în informaţii pentru afaceri (Business & Competitive Intelligence) din 2011, după o carieră de zece ani în domeniul Intelligence militar ca ofițer de informații; antreprenor și consultant Business & Competitive Intelligence. Membru al Strategic & Competitive Intelligence Professionals (scip.org), urmează studii doctorale în domeniul Business & Competitive Intelligence, este trainer autorizat, livrând în mod curent cursuri în domeniul Informaţiilor pentru Afaceri. În portofoliul de clienți al companiei sale (ICSS) se regăsesc companii române și multinaționale de top, care au beneficiat de servicii de Intelligence pentru dezvoltarea operațiunilor de business în România, Balcani, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și Africa.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă îți dorești să participi trimite un email la community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.