Loading Events

Business Clinics – Keez – Educație financiară pentru antreprenori

23 iulie 2019, 14:00 – 15:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

Keez este un vector de inovație tehnologică și de proces în domeniul contabilității. Pe 23 iulie Keez se alătură comunității Impact Hub Bucharest pentru o discuție despre cum au reușit 400 de antreprenori, clienți Keez, să aibă control permanent asupra afacerii lor.

Keez ne va face și demonstrații practice despre felul în care accesul de pe telefon sau laptop la o suită de rapoarte de management financiar în timp real (venituri, cheltuieli, profit- expuse în limbaj anteprenorial și nu contabil) ne poate ajuta să creștem afacerea pe baza cifrelor care trebuie, atunci cand trebuie.

Keez este în esență o firmă de contabilitate (au peste 20 de experți contabili CECCAR care fac contabilitatea și depun declarațiile firmelor client) și antreprenorii care folosesc serviciile lor se bucură de:

  • Acces la tehnologie de ultimă generație – contabilitatea Keez este online, pe mobil sau pe laptop, 100% securizată și la fel de simplu de folosit ca banking-ul online (sau ca un selfie pus pe Facebook).
  • Facturare direct din platformă – antreprenorii nu mai trebuie să plătească un alt soft de facturare, iar facturile emise din platforma Keez se contabilizează imediat.
  • Îndrumare din partea unor experți – în abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă și reprezentarea în caz de control.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.