Loading Events

Business Clinics – Legal facts cu Adelina Predoi

6 iunie 2019, 14:00 – 15:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

O provocare des întâlnită când faci orice fel de activitate comercială și nu numai este acel instrument folosit aproape zilnic, contractul. La ce trebuie să fii atent în mod deosebit? Ce condiții trebuie să respecți pentru a te asigura că actul respectiv nu este făcut în zadar?

Adelina Predoi este membru în comunitatea Impact Hub de 3 ani și este avocat de profesie, cu specializarea în consultanță și societăți comerciale. Un prilej numai bun să îi sărbătorim și aniversarea, la Business Clinics în această lună Adelina va ține o sesiune dedicată membrilor comunității în care să răspundă la aceste întrebări și la situații punctuale cu care se confruntă fiecare.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 735 228 472

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.