Loading Events

Matthew Schutte este Director of Communications Holo în cadrul Holochain, o companie care propune o nouă abordare de a crea aplicații astfel încât să permită utilizatorilor să aibă control asupra vieții lor online, asupra datelor personale, a aplicațiilor și a modului în care acestea de interconectează. Holochain, prin comparație cu alte metode alternative precum Blockchain, oferă soluții mult mai rapide, mai scalabile și de 10.000 de ori mai eficiente.

Prima aplicație de succes construită este Holo, un hosting marketplace unde oricine își poate pune la dispoziție capacitatea de stocare și procesare a propriului calculator pentru a obține monede virtuale. Pe 5 decembrie, au lansat o campanie de crowdfunding de 60 de zile pentru Holo, cu obiectivul de a strânge 200.000 de dolari. Obiectivul a fost depăștit în primele 4 zile. 

Meet&Greet Breakfast

Pe 27 martie, Matthew va fi în România, la Impact Hub Bucharest, pentru a vorbi despre cum această nouă modalitate de a aborda comunicarea digitală, mult mai concentrată pe utilizator, poate ajuta organizațiile să devină mai inovatoare și să se adapteze mai ușor la contextul online actual.

Te invităm să îl cunoști la un mic-dejun relaxat, alături de ceilalți membri ai comunității Impact Hub! Acest eveniment este dedicat comunității, dar oferim și 5 locuri pentru public.

Participarea este gratuită, dar este necesară înregistrarea în prealabil, prin completarea formularului de mai jos: