Loading Events

Lumea este într-o continuă schimbare, așa că învățarea continuă devine superputerea noastră pentru a face față provocărilor!

Întâlnirile Brainy Meetup se concentrează în jurul subiectelor de interes profesional care ne frământă, pentru care vrea să găsim soluții sau pe care vrem să le dezbatem cu cei care au preocupări similare.
Mai multe perspective la un loc cu siguranță valorează mai mult ca una singură.

Tema acestei ediții: Prețul corect vs Prețul greșit

Care e prețul corect pentru ce fac eu? Dar cel mai profitabil? Cum fac sa îl schimb fără să pierd clienți?
Prețul e unul dintre cele mai puternice lucruri care pot crește sau închide o afacere, așa că la acest Brainy Meetup explorăm cele mai importante întrebări și instrumente de pricing și cum se pot aplica ele direct în ceea ce facem fiecare dintre noi ca sa fim mai profitabili.

La întrebări ne va răspunde Lucian Grămescu, Incubation Manager, Impact Hub Bucharest.

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking