Loading Events

Urban Rural – Pitch Day

Public Event

11 octombrie 2019, 18:00 – 20:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Vino să descoperi proiectul BEYOND Divides, să ne cunoaștem, să descoperi provocările pe care noi le-am identificat în cooperarea urban – rural și să susții provocările și oportunitățile din comunitatea ta.

Te invităm să descoperim și să explorăm împreună care sunt elementele care definesc realitatea oamenilor care trăiesc în spațiile urban și rural în România.

Din 258 de idei de proiecte, am analizat și prioritizat până am ajuns la 13. Vino să cunoști echipele, să auzi ideile celor 4 domenii de interes (educație, turism, ecologie și cultură) și să contribui la construcția punții dintre urban și rural.

Ai ocazia să participi la un eveniment de pitching despre aceste teme la Impact Hub Bucharest în data de 11 octombrie între ora 18:00 și ora 20:00

De ce să participi?

Descoperă un proces inovativ de a aduce în comun oameni din două comunități disparate: studiu de caz BEYOND Divides- București și Urlați.

Descoperă nevoile comune sau complementare și susține-ți proiectul preferat cu resurse și know-how astfel încât să devină realitate.

Alătură-te, dacă dorești, proiectului BEYOND Divides.

Invitații evenimentului

Cristina Văileanu, Grants Manager, Fundația Comunitară București

Cristina are o experiență de lucru în organizații non-profit românești și internaționale de 17 ani. Din 2015 lucrează cu Fundația Comunitară București și își folosește experiența în dezvoltarea de fonduri de finanțare, incubatoare de proiecte și leadership comunitar și de abilități, analiză de impact sau în programe și procese de evaluare și prioritizare participativă a resurselor și nevoilor comunităților locale.

Mirela Ștețco – Director Training și Suport, Teach for Romania

„Cu adevărat recunoscătoare sunt pentru două categorii de momente, aparent foarte diferite, dar de fapt interconectate: cele în care mi s-au închis uși, pentru că m-au ajutat să descopăr altele sau sa creez altele și cele în care în viața mea au pătruns oameni inspiraționali și experiențe transformaționale. Acum am ajuns să înțeleg că nu te poți crește decât dacă îți dai voie să experimentezi, să greșești, să fii curios, să dărâmi zidurile în spatele cărora ți-ai ascuns fricile. Și îmi este tot mai clar că e un adevărat dar „să nu te potrivești”, pentru că astfel ai șansa de a te construi tu însuți ca întreg.”

Cum participi?
Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.