Loading Events

În calitate de antreprenor, când dezvolți o afacere sau un proiect, trebuie să porți adesea mai multe pălării departamentale, în special în stadiile incipiente când resursele sunt limitate. Evenimentul “Ask the expert” reprezintă o oportunitate pentru a pune întrebări punctuale și a învăța de la experți din diverse domenii, de la contabilitate, legal, până la design și social media, pentru a-ți rezolva provocarea și a descoperi soluții avizate.

Evenimentul este conceput pentru a oferi cunoștințe care pot fi aplicate imediat în afacerea ta. Sesiunile sunt interactive și participative, veți începe să realizați soluția în timpul evenimentului.

La această ediție vom discuta cu Alex Munteanu despre particularitățile procesului de branding pentru tech startups, de ce e important să investești în servicii de UX/UI profesioniste la început de drum, cum poti optimiza costurile pentru un buget de startup și cum alegi designerul/agenția cu care să lucrezi.

Alex este fondator, designer și manager la Namogo, o agenție mică de digital design din Iași, cu 10 ani de experiență în branding și graphic design. De 2 ani, Namogo se ocupă îndeosebi de proiecte de digital product design, cu focus pe user experience design.

Poți completa întrebările tale pentru Alex în ACEST formular.

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos: