Loading Events

În calitate de antreprenor, când dezvolți o afacere sau un proiect, trebuie să porți adesea mai multe pălării departamentale, în special în stadiile incipiente când resursele sunt limitate. Evenimentul “Ask the expert” reprezintă o oportunitate pentru a pune întrebări punctuale și a învăța de la experți din diverse domenii, de la contabilitate, legal, până la design și social media, pentru a-ți rezolva provocarea și a descoperi soluții avizate.

Evenimentul este conceput pentru a oferi cunoștințe care pot fi aplicate imediat în afacerea ta. Sesiunile sunt interactive și participative, veți începe să realizați soluția în timpul evenimentului.

Tocmai ați lansat o afacere și trebuie să obțineți cât mai multă vizibilitate posibilă. Provocarea este că nu concurezi doar în industria ta, ci concurezi cu milioane de alte mesaje de marketing cu care consumatorii sunt bombardați zilnic. Și nu doar atât, când faci bootstrapping nu ai fonduri pentru a investi foarte mult în marketing. Ce trebuie să facă un antreprenor? Din fericire, există strategii de marketing pentru companii noi!

Agenda

  • 18.30-18.45: Deschidere și networking
  • 18.45-19.15: Prezentare concepte teoretice
  • 19.15-19.30: Sesiune de întrebări
  • 19.30-19.45: Pauză
  • 19.45-20.45: Sesiune practică
  • 20.45-21.00: Închiderea evenimentului și networking

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking