Loading Events

În calitate de antreprenor, când dezvolți o afacere sau un proiect, trebuie să porți adesea mai multe pălării departamentale, în special în stadiile incipiente când resursele sunt limitate. Evenimentul “Ask the expert” reprezintă o oportunitate pentru a pune întrebări punctuale și a învăța de la experți din diverse domenii, de la contabilitate, legal, până la design și social media, pentru a-ți rezolva provocarea și a descoperi soluții avizate.

Evenimentul este conceput pentru a oferi cunoștințe care pot fi aplicate imediat în afacerea ta. Sesiunile sunt interactive și participative, veți începe să realizați soluția în timpul evenimentului.

Ai un startup care a trecut de perioada de testare sau derulezi deja o afacere și te lupți cu asigurarea cash flow-ului, a stocurilor sau cu decalaje între încasări și plata furnizorilor? Vino să înțelegi cum îți poți analiza mai bine afacerea din punct de vedere financiar și ce instrumente poți folosi pentru finanțare.

Agenda

  • 18.30-18.45: Deschidere și networking
  • 18.45-19.15: Prezentare concepte teoretice
  • 19.15-19.30: Sesiune de întrebări
  • 19.30-19.45: Pauză
  • 19.45-20.45: Sesiune practică
  • 20.45-21.00: Închiderea evenimentului și networking

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking